text.skipToContent text.skipToNavigation

Szolgáltatásunk

C-alkatrész-gazdálkodás és sok más

A Keller & Kalmbach innovatív C-alkatrész-gazdálkodási rendszereket kínál a C-alkatrészek beszerzéséhez, raktározásához és rendelkezésre bocsátásához.

Az iparban a szabványos alkatrészek mellett nagy mennyiségben használnak olyanokat is, amelyeket kifejezetten az adott felhasználási esetre fejlesztenek ki és optimalizálnak.

Támogatjuk Önt abban, hogy összes üzleti tranzakcióit elektronikus formában leképezhesse és így gondoskodunk a hatékony, biztonságos és átlátható beszerzési folyamatokról.

A Keller & Kalmbach a lehető legnagyobb fontosságot tulajdonítja a kiváló minőségnek. Ez az árukra, de a dolgozókkal szembeni bánásmódra is vonatkozik.

2007 óta támogatjuk ügyfeleinket a tervezési fázisban a DIN szabványú alkatrészek CAD adatok segítségével történő optimális kiválasztásával és integrálásával.

Brosúrákat, szórólapokat, műszaki információkat, katalógusokat, magyarázatokat, szerződési feltételeket, tanúsítványokat stb.

A műszakilag igényes iparágak és alkalmazási területek számára egyéni és átfogó terméktanácsadást kínálunk.

A LISA révén online kiértékelési lehetőséget kínálunk a szállítórendszerek törzs- és mozgási adataira vonatkozóan. Hívjon le átfogó információkat rendszerére vonatkozóan és végezzen célzott kiértékeléseket.

Kérdése van, személyes tanácsadást szeretne vagy kapcsolatba kíván lépni velünk?