text.skipToContent text.skipToNavigation

Megfelelőségi irányelv

Az ügyvezetés állásfoglalása

A Keller & Kalmbach elkötelezett a szabad verseny mellett és ellenzi a korrupciót a gazdasági és társadalmi élet minden szintjén. Az üzleti élet vállalatunk „fit.fair.friendly.” mottójában megfogalmazott legmagasabb fokú sérthetetlensége különösen fontos számunkra. Üzleti folyamataink átláthatósága sikerünk egyik alapvető sarokköve.

Üzleti tevékenységünk során alapvető a jog és a törvény betartása. A jogsértések nem egyeztethetők össze értékeinkkel. Ezek nem csak cégünk hírnevét rontják, hanem súlyos jogi következményekkel is járnak.

Vállalatunk folytonossága és folyamatos fejlődése nagymértékben függ a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünktől és megbízható üzleti partnerként megszerzett hírnevünktől.

Keller & Kalmbach GmbH

Dr. Florian Seidl
ügyvezető

Tájékoztasson bennünket

Ha tájékoztatást kíván adni magatartási kódexünk (Code of Conduct) megsértésével kapcsolatban, azt bármikor megteheti. Ez az ajánlat a Keller & Kalmbach összes dolgozójára, valamint ügyfelére, beszállítójára és más üzleti partnerére vonatkozik.

Észrevételeit a szükséges maximális érzékenységgel és komolysággal dolgozzuk fel. A tartalmat továbbítjuk Münchenbe a megfelelőséggel foglalkozó központi egységünkhöz. A feldolgozás ott történik. 

compliance@keller-kalmbach.com