text.skipToContent text.skipToNavigation

Maintenance, Repair & Operations (MRO)

Karbantartás, javítás és állagmegóvás

A Keller & Kalmbach kiváló minőségű termékeket és ennek megfelelő logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek nem csak a gyártáshoz, hanem a karbantartáshoz, javításhoz és állagmegóváshoz is.

MRO termékek

A-tól (akkus csavarozó) Z-ig (Zange = fogó) 

Állagmegóváshoz szükséges anyagok, üzemi anyagok, pót- és kopó alkatrészek széles választékát kínáljuk, pl. 

  • a kötőelemek
  • a rögzítéstechnika
  • a kézi- és elektromos szerszámok
  • a vegyi-műszaki termékek
  • a munkavédelmi termékek
  • az emeléstechnika területén

Termékválasztékunk több mint 100000 standard cikket tartalmaz, amelyek raktárkészletről elérhetők. A logisztikai megoldások keretein belül további termékeket kínálunk.

MRO logisztikai megoldások

Minden alkalmazási területhez a megfelelő megoldást

A biztonságos anyagkiadás, a rendezett tárolási lehetőségek, illetve az MRO cikkek automatizált utánrendelése alapvető feltételek a gazdaságos gyártás és állagmegóvás szempontjából.

Mi megbízható és sokoldalú MRO logisztikai megoldásokat kínálunk, amelyek kifejezetten az Ön alkalmazási területéhez illeszkednek és hatékony munkafolyamatokat garantálnak. A mobil rendszereken kívül a KKL-Lagersystem® mellett az új takeLOG® kiadórendszert (11 különböző MRO kiadóautomata) használjuk.

Az összes rendszer egymással egyedileg kombinálható és a legkorszerűbb átviteli kommunikáció (RFID, NFC stb.) garantálja az igény szerinti, ugyanakkor gyors anyagkiadást, valamint újrabeszerzést. Előnyt jelentenek az egyedileg beállítható hozzáférési jogosultságok és az átfogó statisztikai lehetőségek.